KYMPPITALLI - AUTOTALLIT - AUTOKATOKSET - HEVOSTALLIT

MYYDYIN 20 VUOTTA - MERKKI LUOTETTAVUUUDESTA

TEE ITSE - TEETÄ AMMATTILAISILLA

TILAA NYT - VUODEN 2020 KEVÄÄN PARHAAT AJAT VARATTAVISSA

Jukka Saikkonen

044 587 8900

jukka.saikkonen@kymppi.onmicrosoft.com

Tallikaupan jälkeen saat tehtaalta viralliset nimiöidyt lupakuvat ja rakennekuvat. Tarvittaessa lupakuvat pdf-muodossa sähköistä luvan hakua varten.Teetät asemapiirroksen ja voit lähteä rakennusluvan hakuun. Voit hakea lupaa vanhalla tavalla ns. paperiversiona rakennusviraston kautta tai sähköisesti alla olevan linkin kautta. Rekisteröidy! Tämän jälkeen ohjelma opastaa perille.

Rakennuslupahkemus verkossa     

Autotallipakettiin sisältyy aina autotallin nimiöidyt lupakuvat ja autotallin rakennekuvat. 

Lupakuvien liitteeksi tarvitset asemapiirroksen, rajanaapurien kuulemisen, vastaavan projektivalvojan, pääsuunnittelijan  ja selvität ko. henkilön kelpoisuuden (vaihtelee eri kunnissa). Tarvittavat rakennuslupa lomakkeet saat kunnan/ kaupungin rakennusvalvonnasta.
Kunnan rakennusvalvonnasta saat myös neuvontaa. Tähän kaikkeen kuluu aikaa n. 2 kuukautta ! Tämän jälkeen voit tilata rakennusvalvonnasta aloituskokouksen ja saat luvan projektin aloitukseen.

Koko rakentamisprojekti lähtee liikkeelle autotallin ostopäätöksestä, jolloin me toimitamme sinulle jopa 1-2 viikossa tallin lupa-,rakennekuvat ja pohjan mittakuvan. Teetät maaperätutkimuksen tarvittaessa.Kun sinulla on perustuksen mittakuva, ohjeellinen perustuksen periaatekuva ja maaperätutkimus voit antaa toimeksiannon perustuksen suunnittelijalla.

 

Perustussuunnitelija suunnittelee perustamistapalausunnon pohjalta optimaalisen perustuksen. Kun sinulla on rakennusluvat, niin pääset aloituskokouksen aloittamaan rakentamisen. LVIS- ja sähkösuunnitelman saat asennusryhmältä tai suunnittelijalta. Tarvittaessa saat meiltä jatkosuunnittelua varten  lupakuvat dwg-muodossa!

Suosittelen, että teet ostopäätöksen n. 6 -12kk ennen rakentamisen aloitusta.

Ylös google-site-verification=Q3yaXxr1vgpziGuVY7wgIHAKeoFckW4eWajLnCj0SV0 c73fbac2d6d1666d7697bc0dff718ade-us9